BIZ i ITCRNA GORAPODCASTPODROOMPreduzetništvo

PODROOM Podcast 01: Jasna Pejović i Valentina Radulović / DigitalBee

U prvom Podroom podkastu smo ugostili DigitalBee, koji čine Jasna Pejović i Valentina Radulović. One su matematičarke i programerke, sa višegodišnjim iskustvom u ICT-u, sertifikovane trenerice za socijalnu i emocionalnu inteligenciju i Magical Methods.

DigitalBee pruža edukativne usluge iz oblasti digitalnih kompetencija, ali i ostalih grupa kompetencija važnih za uspjeh u digitalnom dobu, kao i konsultantske usluge vezane za digitalnu transformaciju. DigitalBee je i osnivač startup-a Flourish, asistenta za razvoj emocionalne inteligencije. Za više informacija, posjetite https://digitalnaakademija.me.

Podroom donosi raznolike preduzetničke priče iz našeg okruženja, iza kojih stoje zanimljivi, vrijedni, kreativni i posvećeni pojedinci, sa slabostima i strahovima, koje svi imamo. Oni vode svoje biznise najbolje što znaju, kat-kad pogriješe, ili ne uspiju u nekoj svojoj zamisli, ali ne odustaju. Svako od nas će se pronaći u tome, zato je važno da se čuju njihove priče.

Podroom podkast realizuje ProAct Hub u partnerstvu sa Privrednom komorom Crne Gore. Podroom će u prvoj sezoni kroz deset epizoda promovisati uspješne preduzetničke priče iz našeg okruženja, sa ciljem da mijenja negativne percepcije i mitove o preduzetništvu, ali i inspiriše i ohrabri mlade i žene da pokrenu svoje biznise.

Možda vas zanima i ovo:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button