BIZ i ITCRNA GORAPODCASTPODROOMPreduzetništvo

PODROOM Podcast 03: Ana Pajović / Studio Ribizla

U trećoj epizodi Podroom-a smo ugostili Anu Pajović, grafičku dizajnerku i vlasnicu kreativnog studija Ribizla.

Anu će većina prepoznati kao kreatorku edicije igara memorije ,,Naš čudesni svijet” (leptiri, sisari i ptice), zatim kolaborativnog projekta ,,Crnogorska bojanka” i brojnih drugih kreativnih i edukativnih projekata, a neki i kao inspirativan i uspješan primjer da formalno obrazovanje u sasvim drugoj oblasti ne treba da bude prepreka da se bavimo onim što volimo.

Anina priča je počela u Švedskoj, u kojoj se rodila i odrasla, i koja će od rane mladosti uticati na oblikovanje njenog kreativnog preduzetničkog mentaliteta sa jedne, i snažnog osjećaja za društvenu odgovornost i odnos prema životnoj sredini sa druge strane. Uprkos tome što će se spletom životnih okolnosti godinama kasnije naći sa diplomom Pravnog fakulteta u rukama, talenat i ljubav prema grafičkom dizajnu će predodrediti njen karijerni, a kasnije i preduzetnički put.

Podroom podkast realizuje ProAct Hub u partnerstvu sa Privrednom komorom Crne Gore. Podroom će u prvoj sezoni kroz deset epizoda promovisati preduzetničke priče iz našeg okruženja, sa ciljem da mijenja predrasude i mitove o preduzetništvu, ali i inspiriše i ohrabri mlade i žene da pokrenu svoje biznise.

Možda vas zanima i ovo:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button